най-сетне ще дойде и в България, но не за снимките на

...
най-сетне ще дойде и в България, но не за снимките на
Коментари Харесай

5 топ филма на ексцентричния Джони Деп

най-накрая ще пристигна и в България, само че не за фотосите на нов филм, а като част от Hollywood Vampires, с които ще е на европейско турне. Освен с ексцентричния актьор, бандата може да се похвали и с не по-малко ексцентричните Джо Пери и Алис Купър.

Групата е основана през 2015 година в памет на рокзвездите, умряли през 70-те, като е кръстена на именития клуб на Купър The Hollywood Vampires, в който са се събирали музикални митове, с цел да се надпиват. 

Ако си мислите, че музикалното занятие по някакъв метод е заело цялото време на Деп и той по тази причина все по-рядко се явява в киноафиша, грешите. Актьорът в действителност е част от прослойка на доста забавни ленти в последните години: като последната му " Минамата ", в която е в ролята на самотника Смит, прочул се със серия фотографии по време на Втората международна война. Той попада в Япония, с цел да стане очевидец на същинска зараза, разследване на изхвърлен органически живак в морето. В поредицата " Фантастични животни " артистът е в ролята на Гелърт Гриндълуолд – най-великия черен вълшебник след Лорд Волдемор в магьосническия свят на. 

Това е единствено една от многото ексцентрични роли на красивия и някак отегчителен Деп. В богатата си кариера той се е превъплътил в в действителност емблематични персонажи, които са оставили ослепителен отпечатък в историята на киното, като по-долу съм селектирала петте от тях, които за мен са най-значими.

" Едуард Ножиците " (1990)

Историята на странното създание с ножици вместо ръце и положително сърце е начало на тандема Джони Деп и, който през години ще сътвори още пленителни и чудновати истории. Не единствено поради другарството сред двамата, само че и с помощта на него се любуваме на филми като " Ед Ууд ", " Слийпи Холоу " и " Суини Тод: Бръснарят дявол от Флийт Стрийт ". Едуард (Джони Деп) е изкуствено основан човек, чийто откривател умира преди да го приключи, оставяйки го с по няколко чифта ножици на мястото на всяка ръка и с минимални знания за живота. Той попада в малко консервативно градче, където неговата добрина и сензитивност мъчно могат да надделеят над предразсъдъците и страха. Едуард се бори по покъртителен метод със самотата, съмненията и страха, като остава вечно в сърцата на почитателите. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР